Primera Barendrecht centrum
Cadeau

De Primera in Barendrecht centrum

Wat een geweldige winkel is het toch de Primera in Barendrecht centrum. Hier kan je goed terecht voor verschillende zaken, zoals de krant, kansspellen, diverse roddelbladen en zelfs kaarten om te sturen kan je hier kopen.  Tevens is het hier mogelijk om pasfoto’s te laten maken en een klein postkantoor is hier aanwezig. Wanneer ik postzegels nodig heb, loop ik hier altijd even naar binnen. Vaak kom ik met hele andere dingen naar buiten dan de zegels waarvoor ik kwam. Het is hier ook zo gezellig winkelen en dan vergeet ik wel de dingen die ik echt moest hebben. Primera Barendrecht centrum

Leuk assortiment

Mijn buurmeisje was bijna jarig en ik wilde voor haar een leuke kaart kopen bij de Primera in Barendrecht centrum. Tijdens het uitzoeken van een geschikte kaart, viel mijn oog op een leuk boekje, een soort agenda. Eigenlijk was dat veel leuker dan een kaart en heb deze voor haar gekocht. Voor mijzelf had ik een kraskaart meegenomen, kijken of ik een beetje geluk had. Mijn buurmeisje was helemaal blij met haar cadeautje en laat ik ook een prijsje hebben gewonnen met de kraskaart. 

Tegenwoordig loop ik vaker bij deze winkel naar binnen, meestal om te kijken of zij hier nog iets leuks hebben. Meestal hebben zij leuke dingen in het assortiment en daar ben ik altijd nieuwsgierig naar.