Kerstpakkettenplaza
Cadeau

Kerstpakkettenplaza, een kerstpakket voor ieder budget!

Kerstpakkettenplaza is een grote leverancier van prachtige kerst- en sinterklaaspakketten. Niet alleen koop je hier voedselpakketten, maar ook wellness pakketten, tijdschriftenbonnen en nog veel meer!

KerstpakkettenplazaLuxe, Italiaans pakket van Kerstpakkettenplaza

Zelf heb ik afgelopen jaar gekozen voor een food pakket. Via de homepage heb ik gefilterd op pakketten tussen de 40 en 45 euro. Aangezien er bij ons zowel dames als heren werken, zocht ik naar een pakket waar voor iedereen wat leuks bij zat. Al snel vond ik een pakket genaamd Pasta Basis en dit zag er direct top uit! Dit uitgebreide pakket bevat allerlei luxe producten om zelf aan de slag te gaan in de keuken. Denk hierbij aan een ovenschaal, een receptenboekje, rode wijn, olijfolie, tomatensaus en nog veel meer.

Omdat ik direct enthousiast werd van dit Italiaanse kerstpakket heb ik direct een offerte aangevraagd. Deze had ik al heel snel in mijn mailbox en van deze service werd ik blij! Ik had er het volste vertrouwen in en heb meteen akkoord gegeven.

Ook voor een kleiner budget

Wil je liever wat minder of juist wat meer uitgeven? Bij Kerstpakkettenplaza vind je voor ieder budget een passend pakket. Hierdoor kunnen zowel grote als kleinere bedrijven hier terecht. Een groot pluspunt is ook dat je kleine bestellingen kunt plaatsen. Je zit dus niet vast aan een minimale afname van bijvoorbeeld 30 stuks. Op de website van Kerstpakkettenplaza kun je filteren op de volgende prijscategorieën:

  • 5 – 20 euro
  • 20 – 25 euro
  • 25 – 30 euro
  • 30 – 35 euro
  • 35 – 40 euro
  • 40 – 45 euro
  • 45 – 50 euro
  • 50 – 55 euro
  • vanaf 55 euro

KerstpakkettenplazaEen groot succes

Ik heb ervoor gekozen om de pakketten een week voor Kerst op kantoor te laten bezorgen. Zo konden ze voorafgaand aan de feestdagen al gebruik maken van het pakket en lekker Italiaans koken. Zoals verwacht reageerde iedereen al direct enthousiast. De pakketten waren ook zo mooi ingepakt! Maar de inhoud van het pakket was ook zeker een succes. Ik zou Kerstpakkettenplaza dan ook aanraden aan iedere werkgever die zijn medewerkers eens goed wil verwennen.