Feest

De lente is er weer !

De lente is er weer en dat is het jaar om lekker naar buiten te gaan en lekker te genieten van het weer. Maar dat gaat niet zonder een lekkere maaltijd. Wij bieden daarom onze lekkerste maaltijden aan.

Waarom een snackmobiel huren ?

De reden om een snackmobiel te huren is een leuke,en originele manier. Daarnaast is het een leuke manier om uw gezelschap te voorzien van een snack of maaltijd of eventueel een ijsje tegen het warme weer. Ook is het gegarandeerd dat een frietkot succes brengt op evenementen, feesten, bedrijfsuitjes en festivals.

Waarom kiezen voor onze snackmobiel ?

Met onze frietkot bieden wij de beste kwaliteit friet en snacks, ook zijn wij in heel Nederland beschikbaar en zijn we voorzien van de lekkerste friet en snacks. Daarnaast lust iedereen wel een lekkere snack als tussendoortje of als maaltijd. Het maakt vaak ook niet uit welke leeftijdsgroep, het is zowel voor jong als oud. Het maakt ook niet uit op welk evenement, feestjes of festival je terecht komt, iedereen verwacht dat er een  frietkot aanwezig is ongeacht de prijs van de friet en snacks. Ook worden onze snackmobiels compleet geleverd met personeel en alles wordt netjes geleverd.

Waarmee moet je rekening houden ?

Om teleurstelling te voorkomen, raden wij u aan om vooraf al te reserveren. Veel klanten vergeten dat een snackmobiel ook bepaalde stroom nodig heeft voor de werking. Er dient namelijk 220v binnen een straal van 30 meter aanwezig te zijn en voldoende ruimte voor de frietkot.