Baby

Hippe babykleertjes gekocht

De laatste tijd groeit mijn zoontje erg snel. Het is daarom ook van belang om met regelmaat nieuwe kleren te kopen. Ik ben toen gaan kijken op internet en zag hele leuke Hippe babykleertjes bij apenkopje.nl. Het bedrijf beschikt echt over een gigantisch assortiment. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Daarnaast hebben ze ook nog eens ontzettend veel goede recensies. Zo staat er dat ze een goede service hebben en Hippe babykleertjes leveren van topkwaliteit. Dat zijn natuurlijk punten waar je naar klant zijnde naar opzoek bent. 
Op de webshop van dit bedrijf heb je de mogelijkheid om online een bestelling te plaatsen. Ik heb daar direct gebruik van gemaakt. Het bestellen was erg gemakkelijk en het betalen is uitstekend beveiligd. Persoonlijk vond ik het ook erg fijn dat ze meerdere betaalfuncties hebben!

Echt een aanrader

Binnen twee dagen kreeg ik mijn pakketje al binnen. De service van apenkopje is dus perfect. Evenals de kwaliteiten van de kleertjes. Ze hebben de goede maten opgestuurd en de kleertjes zijn erg origineel. Het is daarom ook echt een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website. Eigenlijk alles wat je als klant zijnde wenst hebben ze. Namelijk een goede service, scherpe prijzen en ze leveren kwaliteit.

Het bedrijf is te allen tijde telefonisch en via de mail bereikbaar. Maak daar ook zeker gebruik van, want ze staan je graag te woord!