Rijbewijs

Ik geef als tip mee om hier je rijles Tiel te nemen

 

Vandaag wil ik jullie een goede rijschool aanbevelen. Zelf heb ik hier vroeger lessen gehad en die waren echt goed. Ik had zelf maar 23 lessen nodig voordat ik af mocht rijden. Het gemiddelde aantal rijlessen toen lag volgens mij rond de 25, tegenwoordig ligt het volgens mij nog hoger. Ik denk ook niet zo zeer dat het te maken heeft met de rijschool zelf maar meer met de instelling van de bestuurders. In mijn tijd nam je lessen dan ook heel serieus, vooral ook omdat ik ze cadeau gekregen had van mijn vader en moeder. Ik was dan ook niet van plan al te lang te doen over mijn rijbewijs. Want dat zou inhouden dat mijn ouders meer moest betalen. Gelukkig haalde ik mijn theorie ook in de eerste keer. Deze moest ik wel zelf betalen, dus was het mooi meegenomen dat ik hier niet twee of drie keer voor hoefde te betalen.
De verkeersschool waar ik toen er tij lessen heb genomen heet Wesseldijk. Online was ik op zoek gegaan naar rijles Tiel. Ik kreeg toen gelijk op de eerste pagina van Google deze firma te zien. Toen ik de prijzen op de site zag, wist dat mij ouders het hier mee eens zouden zijn.

Ik herinner mijn eerste les nog goed

Ik moet eerlijk bekennen dat ik voor mij eerste rijles enorm zenuwachtig was. Ik stapte zelfs in aan de verkeerde kant. Maar daar zat de rij instructeur dus. Ik had toen ook de gaten dat hij zag hoe zenuwachtig ik was. Hij sprak mij rustig aan en vertelde hoe alles werkte. Ook stelde hij mij gerust door te zeggen dat we alle tijd hadden en ik geen fouten kon maken. Met dit gevoel begon ik dus goed en had mijn rijexamen uiteindelijk met vlag en wimpel gehaald. Deze wat mij betreft was de rijles Tiel een groot succes.