Puch eBike leasen
Vervoer

Puch herenfiets, goedkoop een Puch eBike leasen

We kennen allemaal nog de Puch, het beroemde merk met die herkenbare brommers uit Oostenrijk. Ze hebben niet stilgezeten en hebben nu een nieuwe serie tweewielers voor een nieuwe generatie ontwikkeld. Op een Puch herenfiets met elektrische trapondersteuning rijd je in stijl op een kwalitatief hoogwaardige eBike voor een betaalbare prijs. Als de prijs toch een beetje teveel is om in één keer te betalen kun je ook een Puch e Bike leasen. Dan betaal je gewoon jouw favoriete e-Bike in termijnen. Maar welke Puch herenfiets moet je eigenlijk kiezen?

Elektrische fietsen van Puch

Johann Puch zag na zijn diensttijd dat er behoefte was aan fietsen in Oostenrijk. Hij richtte de fietsenfabriek Styria op, later zou hij ook motoren, auto’s en andere voertuigen gaan produceren. De meest beroemde voertuigen kwamen pas lang na zijn dood op de markt, denk bijvoorbeeld aan de iconische Puch maxi, de brommer waar elke hobbyist helemaal wild van was! De fans waren verdeeld in de kampen Puch en Tomos, hoewel deze fabrieken eigenlijk voor elkaar onderdelen maakte. Nu maakt het merk hoogwaardige Puch herenfietsen en damesfietsen, ze hebben zelfs een speciaal model gebaseerd op de Puch Maxi.

Puch eBike leasen

Puch herenfiets

Je kunt bij webwinkel Fast & Furious een Puch e Bike leasen of kopen, je hebt daarbij de keuze uit een dozijn bijzondere modellen met elk hun eigen unieke kenmerken. Laten we ze even opsommen:

 • Puch Maxi: Deze eBike van Puch is gebaseerd op de klassieke brommer uit de jaren zeventig en tachtig maar dan voorzien van de laatste technologie.
 • E-Ambient Men: Een luxe Puch herenfiets met een stoere uitstraling die zeer fijn in gebruik is.
 • E-Ambient-S Men: Nog meer luxe? Dan is de S editie meer iets voor jou! Met een verende voorvork kun je nog fijner fietsen.
 • E-Ambient-S+ Men: De traploze versnelling op de + uitvoering maakt dit echt een topklasse e-Bike voor wie alleen het beste genoeg is.
 • E-Ballad-S Men: Een degelijke elektrische fiets die uitzonderlijk veel kwaliteit biedt voor een betaalbare prijs, je kunt uiteraard ook deze Puch eBike leasen.
 • E-Beat-S Men: Dit is een stevige transportfiets die toch heel soepel rijdt dankzij de elektronische trapondersteuning. Met het transportrek voorop neem je eenvoudig een krat mee.
 • E-Dance Men: De E-going motor is in het voorwiel geplaatst, daarnaast heeft deze betaalbare eBike maar liefst 7 versnellingen.
 • E-Lounge Men: Je kunt ook kiezen voor deze Puch herenfiets met praktische middenmotor voor een uitstekende aandrijving en een laag zwaartepunt.
 • E-Symphony Men: Ook dit model is voorzien van een middenmotor, een Puch e-Bike leasen is met name populair in deze luxere klasse.
 • E-Techno Men: De superieure NuVinci N330 versnellingsmeter maakt van elke rit een genot. Je krijgt waar je voor betaalt met dit topmodel.
 • E-Trance Men: Als je gaat voor snelheid en kilometers maken is deze stoere Puch herenfiets helemaal voor jou.
 • E-Underground Men: Met een Puch e Bike leasen hoef je niet eerst te sparen voor deze eBike die voorzien is van de NuVinci N380 Harmony versnellingsnaaf. Je hebt nog nooit zo fijn gereden op een fiets.

Bekijk alle specificaties direct in de webshop van Fast & Furious en controleer de mogelijkheden voor een Puch eBike leasen.