Zakelijk

Windscherm beschermt u bezoekers tegen de wind

Voor horecaondernemers kan de wind een grote vijand zijn. Dit is echter niet langer het geval, wanneer u voor het gebruik van een windscherm kiest. Met een windscherm houdt u de wind van uw terras, waardoor uw bezoekers in alle rust kunnen genieten van een hapje en een drankje. Het gebruik van een windscherm is echter niet alleen interessant voor terrassen waar de wind al snel op kan spelen. Denk ook aan het gebruik van een windscherm in het centrum van een grote stad, om uw terras af te scheiden van uw concurrenten. Op deze manier maakt u bezoekers duidelijk welke zitjes bij uw horecagelegenheid horen.

Een windscherm in verschillende modellen

Een van de voordelen van windschermen, is dat deze in verschillende soorten worden aangeboden. Naast een standaardmodel windscherm, kunt u bijvoorbeeld ook voor een windscherm met plantenbak kiezen. Zo heeft u direct een mogelijkheid om uw terras van meer kleur te voorzien. Vul de plantenbakken in het voorjaar bijvoorbeeld met vrolijke viooltjes, die uw terras direct meer kleur zullen geven. Het maakt het voor bezoekers des te aantrekkelijker om op uw terras plaats te nemen voor een hapje en een drankje.

Naast het verschil in de modellen van de windschermen, worden deze in verschillende kleuren en materialen aangeboden. U kunt bijvoorbeeld voor een helder glazen windscherm kiezen, maar ook voor een model van hout of metaal. Hout of metaal kunnen uw terras echter al snel een compacte uitstraling geven. Iets wat bezoekers af kan schrikken!