Uncategorized

Zeer professionele fotografie in Leusden

Ben je op zoek naar een goede fotografie Leusden, kijk dan eens bij Ilse Schuurmans. Hier kan je de leukste reportages laten maken. Wat denk je bijvoorbeeld van onderstaande voorbeelden:

  • Beautyshoots met visagie
  • Metamorfoses
  • Bruidsfotografie
  • Zwangerschapsfotografie
  • Babyfotografie
  • Bedrijfsfotografie
  • Portretfotografie
  • Familiefotografie

Zo heb ik voor mij verjaardag een tegoedbon gekregen voor een beauty shoot met visagie. Natuurlijk ga ik hier niet alleen heen en gaan mij vriendinnen met mij mee. Het zal wel een zeer leuke dag worden, ik heb er in ieder geval veel zin in.

Een bijzonder leuke dag gehad

Dat Ilse Schuurmans van veel markten thuis is blijkt wel uit het feit dat zij ook een  eigen webshop met make-up producten van Golden Rose heeft. Zeker de moeite waard om eens op haar webshop te gaan kijken.

Eindelijk is de dag aangebroken dat ik samen met mijn vriendinnen naar fotografie Leusden ga om onze beauty shoot te laten maken. Beetje gespannen liepen wij de zaak binnen om aan de shoots te beginnen. Nadat wij eerst een hairstyling en visagie hadden ondergaan ging de sessie beginnen. Wij werden in de leukste posities neergezet om zo mooi mogelijk op de kiek te worden gezet. Alles werd zeer professioneel gedaan en daar is het resultaat ook naar. Met één woord een geweldige dag gehad.