e-smoker kopen
Tip

Aandachtspunten elektronische sigaret

Met een e-smoker kopen is het wel verstandig om op een aantal dingen te letten, door de kenmerken door te nemen kan je een teleurstelling voorkomen. Heb je een elektronische sigaret naar wens gevonden dan is de kans groter dat de poging lukt om te stoppen met roken. Heb je vragen of twijfels of weet je niet goed wat je nodig hebt dan staan de medewerkers van smokesmarter altijd voor je klaar. Ook voor informatie over de vloeistof om je tank te vullen voor je sigaret. 

e-smoker kopen

Beginnen gebruikersinformatie 

Als je begint met een e-smoker kopen is het verstandig om een sigaret te nemen die het meeste op een echte sigaret lijkt, de zogenaamde mouth to lung is het beste exemplaar hiervoor. Net zoals bij normaal roken gaat de rook eerst in de mond voor het naar de longen gaat. Het all-in one model lijkt het meeste op een normale sigaret met tabak. De e sigaret bestaat uit verschillende onderdelen. De batterij zorgt er bijvoorbeeld voor dat de vloeistof verdampt kan worden.  

Pod systeem bij een elektronische sigaret 

e-smoker kopen

Een zogenaamd POD systeem heeft een cartridge die vervangen kan worden, een cartridge kun je navullen met een e liquid vloeistof naar wens. De vloeistof is verkrijgbaar in vele verschillende smaken, zowel met nicotine als zonder nicotine. Bij een POD systeem zit de coil er al in verwerkt, na meerdere malen deze gebruikt te hebben kun je deze in zijn geheel vervangen. Het is niet verstandig in het begin een grote hoeveelheid vloeistof te halen, je kunt verschillende smaken proberen en kijken of die bevallen.