Tip

Bakfiets kopen doe je hier!

Je wilt een mooie bakfiets kopen om zo jouw weg te vervolgen? Neem dan eens een kijkje op de website van Dolly-bakfiets.nl. Op deze website heb je een ruime keuze en zijn de prijzen ook erg aantrekkelijk. Ongeacht welke kleur je ook zoekt, dit bedrijf heeft het! Kortom, Dolly is dé onderneming die jouw perfecte vervoersmiddel heeft.

Onze bakfiets kopen is gelukt

Ook voor ons was het de hoogste tijd om opzoek te gaan naar een betrouwbare fiets. De standaard “stadsfiets” wilde wij maar al te graag omruilen voor een echte bakfiets. Alleen vonden wij de kosten die wij eerder hadden gezien te hoog hiervoor. Zodoende zijn wij verder gaan zoeken op het internet. Ditmaal kwamen wij terecht op de bovenstaande website. Als je op deze website kijkt, dan zie je al enorm veel keuze. Dat is nog niet alles! Zo is het namelijk mogelijk om deze fiets in verschillende kleuren te krijgen. Het leuke hiervan is dat de prijs alsnog zeer aantrekkelijk blijft.

Uiteindelijk hebben wij dan ook de keuze weten te maken en zijn bij dit bedrijf gaan bestellen. Binnen een paar minuten was onze bestelling afgerond en de bevestiging hiervan in de mail. Een zeer fijn idee om te weten dat er op dat moment twee fietsen worden gerealiseerd voor ons. Tot mijn grote verbazing hadden wij de bestelling nog geen vier dagen later al in ontvangst mogen nemen.