Gadgets

Bijzondere effecten met de led strips hier in huis

Bijzondere effecten met de led strips hier in huis

led_strip

Het leuke aan de led strips die ik hier in huis heb geïnstalleerd is, vind ik, dat ze ongelooflijk snel een sfeer in je woning weten te creëren. Meer dan welke andere vorm van licht dan ook is het echt een sfeermaker van je woning, een manier om er echt een eigen tintje aan te geven – letterlijk en figuurlijk dan. Een van de plekken waar ik led strips heb aangebracht is in de keuken. Ikzelf vind het echt prettig als het daar licht is, zodat ik zie wat ik doe als ik aan het koken ben, maar ook moet er een fijne sfeer hangen, want ik breng er best veel tijd in door. Ik heb de led strips helemaal onderaan, nog onder de zwevende rand van de keuken, aangebracht en dat geeft een bijzonder effect. Op die manier is het ook erg leuk als je zelf niet in de keuken bent maar je wel een sfeer in huis wilt hebben. Immers, met een open keuken zoals die van mij is het leuk om deze lichten aan te hebben en een bijzonder effect te creëren. Ook heb ik een lijn van led strips aangebracht onder de bovenste kastjes, die ik weggewerkt heb achter de rand aldaar. Op die manier heb ik overal op het keukenblad gewoon goed licht en bovendien ziet het er echt spectaculair uit, ook nog eens. Je baadt in een zee van licht door het gebruik van de led strips op deze manier – en in de wetenschap dat dit zuinig licht is, vind ik dat tevens een heel prima idee. Daarom kan ik het iedereen aanraden op die manier het eigen huis eens onder de loep te nemen en te kijken waar je nog wat bijzondere effecten aan kunt brengen. Meer informatie