Gadgets

Super goede magsafe adapter 60w

front_apple_magsafe_2_oplader_60wattMijn beste vriend heeft een MacBook waarvan de lader stuk is, dus ging ik even zoeken onder de zoekterm magsafe adapter 60w omdat ik haar graag een nieuwe cadeau wou doen. Ik kwam vervolgens terecht bij verschillende sites maar de bovenstaande sprak mij het meest aan omdat ze de kwaliteit van de echte laders beloofden tegen een hele goedkope en voordelige prijs. Ik heb een tijdje doorgezocht en de artikelen vergeleken met andere webshops en sites maar uiteindelijk kwam ik toch steeds hier terug omdat het bijna overal duurder was en waar het goedkoper was dan kreeg je een niet zo betrouwbare lader of een dubieuze site.

Het beviel hem prima magsafe

total_apple_magsafe_oplader_60wattIk bestelde de lader en de volgende dag was hij al in huis, ik gaf hem aan mijn vriend en hij was verbaasd dat ik zo snel een nieuwe lader voor hem kon regelen zonder de deur uit te gaan. Na dat hij ongeveer drie maanden de lader gebruikt had vertelde hij mij dat de lader inderdaad van een super goed kwaliteit was en eigenlijk zich niet onder deed voor de officiële magsafe adapter 60w en daarom schrijf ik dit blog. Om mensen te informeren over de andere keuzes die er zijn in plaats van het dure standaard product, als je goed zoekt vind je eigenlijk altijd wel iets goedkopers.