Cadeautips

Een e smoker kopen

Mijn vader is bijna jarig en voor zijn verjaardag ga ik een e smoker kopen. Voor een tijd terug heeft hij mij verteld dat hij wilde stoppen met roken. Behalve dat roken een dure hobby is, is het voor je gezondheid ook niet goed. Via de website Shop 2 Smoke zag ik al verschillende modellen voorbij komen en ik moet zeggen dat de prijzen hiervan zeer goedkoop zijn. Ook kan je via deze site onderdelen kopen en andere modellen en kleuren. Zeker de moeite waard om op deze site te kijken wanneer jij ook van plan bent om te stoppen met roken.  

Een geweldig cadeau

Het cadeau, een e smoker kopen, is in goed aarde gevallen. Natuurlijk moest mijn vader er in het begin wel aan wennen, maar al snel had hij de smaak te pakken. Tegenwoordig is hij niet meer aan het roken, maar aan het dampen zoals dit genoemd wordt. De damp voelt bij het inademen ongeveer aan als sigarettenrook, maar is beduidend minder schadelijk voor de gezondheid. Het was daarom voor mijn vader ook makkelijker om te stoppen met het roken. Voor zijn gezondheid was dat een goede stap, hij hoeft niet meer te hoesten. Ook voor zijn omgeving is dit een hele opluchting, eindelijk frisse lucht.