Cadeautips

Een mobiele cocktailbar huren dat is pas een goed idee!

Welkom allemaal, wat leuk dat jullie de tijd weer vrij nemen om mijn blog te lezen. Vandaag heb ik een topic waarmee je zeker een leuk feestje mee kunt houden. Eigenlijk is het meer een activiteit. Zo had ik vorige maand namelijk een vrijgezellenfeest. Natuurlijk was de dag helemaal vol gepland met leuke activiteiten. Ik wil er vandaag eentje uitpakken om deze met jullie te delen. Ik ga het hebben over hoe het is om een mobiele cocktailbar huren. Dit vond ik namelijk een van de leukste dingen die we die dag gedaan hadden. De workshop duurde ongeveer drie uur. Je kunt begrijpen dat we in die tijd de nodige cocktails gedronken hebben en enorm veel gelachen hebben. Alle dames kregen een eigen shakebaker en van te voren werden enkele standaard drankjes voor gedaan.

 

De begeleiding werd gedaan door een professionele trainer. Wat ook totaal niet vervelend was, is dat hij er ook nog eens goed uitzag. Natuurlijk kon je aangeven wat je favoriete drankje was, deze ging hij dan maken.

 

Tijdens het shaken moet er natuurlijk ook gedronken worden

Zoals ik net al zei kon je van te voren zeggen welk drankje jij het lekkerst vindt. Hij maakt deze dan voor jou en dan heb je zelf een cocktail terwijl je aan het shaken bent. Ik vind dit idee echt ideaal voor een vrijgezellenfeest. Het is zeer gezellig, je kunt drankjes doen en je bent druk bezig. Zo’n mobiele cocktailbar huren kun je trouwens doen via cocktail-experience.nl. Ik hoorde van de trainer dat zij ook op zakelijke en privé feesten kunnen komen. Op deze wijze ben je altijd verzekerd van een lekker drankje. Zij nemen dan een complete bar mee met cocktailkaart, glazen, sappen, fruit en natuurlijk alle andere benodigde ingrediënten.