Cadeautips

Relatiegeschenken bij Brandhouse

rituals529sRelatiegeschenken bij Brandhouse

Sommige mensen zijn echt bereid veel te doen, veel extra bij te dragen aan de zaak. Je ziet hier bij mijn collega’s op de opleiding dat er veel van dit soort mensen zijn met het hart voor de zaak, die graag iets extra’s doen als daarmee de kwaliteit van de opleiding behouden wordt. Een jaar of acht geleden begon ik vanuit een andere plaats met het implementeren van de opleiding alhier. Deze regio was nog achtergesteld op dit terrein en ik wilde de opleiding uitbreiden. Gelukkig kreeg ik het fiat van de commissie om het hier op te gaan zetten. Drie jaar daarna was de opleiding officieel een feit, want eerder hadden we het dubbel gedaan maar na drie jaar tijd werd de gehele opleiding overgeheveld van de ene naar de andere plaats, het liep hier namelijk enorm goed. Enfin, toen moest ook een examencommissie in het leven geroepen worden, een van de organen om de kwaliteit van de opleiding te bewaken natuurlijk. Onmiddellijk vonden velen van mijn collega’s zich bereid zich erop te storten en er helemaal voor te gaan, het op te pakken en op te zetten. Ik vond dit toen al een pluim waard want het is alllemaal extra werk wat erin gestopt werd, ik vond dit echt te waarderen. Enfin, nu de examencommissie inmiddels bijna vijf jaar bestaat besloot ik aan deze opofferingsgezindheid onder hen – ze zitten er allemaal immers nog steeds in, ook vijf jaar na dato – een speciaal woordje te gaan wijden, terugkijkend op vijf jaar terug, hun inzet en de toekomst. Enfin, bij een praatje hoort een uitgebreid cadeau en daarvoor ging ik naar Brandhouse, de site waar wij altijd relatiegeschenken vandaan bestellen. Voor ieder van hen heb ik bij Brandhouse een Rituals pakket besteld.