Tip

De beste bladblazer bij Fixami

Wilt u uw tuin bladvrij maken? Dan is de bladblazer een ideaal gereedschap! Deze kunt u het beste kopen bij Fixami. Zij hebben een ruim aanbod aan vele verschillende bladblazers en daarom zit er altijd een juiste bladblazer voor u bij!  Uw oprit, tuin of park schoon houden van allerlei gevallen bladeren? Met de bladblazer kunt u dit het beste doen! Hiermee verwijdert u binnen no-time alle gevallen bladeren. Wanneer u een bladblazer koopt bij Fixami bent u verzekerd van een snelle levering, geen verzendkosten en daarnaast krijgt u ook nog 3 jaar garantie bij producten boven de €100,-.

Wat is een bladblazer?

Een bladblazer is een stuk gereedschap waarmee een sterke luchtstroom geproduceerd kan worden. Dit gebeurd door de motor die een ventilator aandrijft. Deze ventilator produceert een zeer sterke luchtstroom die door een smalle uitgang naar buiten wordt geperst. De meest voorkomende functie van bladblazers is om afgevallen bladeren mee te verplaatsen.

Verschil elektrische, benzine of accu bladblazer

Twijfelt u tussen een elektrische bladblazer, een bladblazer met benzinemotor of een accu bladblazer? De keuze hiertussen is afhankelijk van het gebruik ervan.

  • Een bladblazer met een benzinemotor is een goede keuze wanneer u een grote tuin heeft. Deze gaan erg lang mee.
  • Een bladblazer met een accu is handig wanneer u niet continu een stopcontact in de buurt heeft. Met deze bladblazer heeft u meer bewegingsvrijheid.
  • Een bladblazer met een elektrische motor is een bladblazer welke minder geluid maakt en minder onderhoud vraagt. U hoeft bijvoorbeeld geen benzine bij te halen.