Tip

Museum Rotterdam is een echte aanrader!

Bent u ook een museum fan? Dan is Museum Rotterdam iets voor u! Wij hebben van Museum Rotterdam zijn een groot museum met een groot aantal touchscreen schermen. U kunt dankzij deze schermen  inzoomen op de kunstwerken van René Lalique, hierdoor kunt u zelfs de kleinste details van de kunstwerken zien. De kunstwerken van René Lalique bevatten namelijk kleine details. Dit komt doordat René Lalique altijd met een vergrootglas te werk ging. Zo kon hij de kleinste details in de kunstwerken aanbrengen. René Lalique is een kunstenaar van topkwaliteit die veel mensen helaas niet kennen. Wanneer u vraagt naar René Lalique zal wellicht 1 op de 20 mensen wel eens hebben gehoord van René Lalique. Bezoekt daarom Museum Rotterdam voor een leuke en interessante ervaring!

Wie was eigenlijk René Lalique?

René Lalique is een kunstenaar die vooral bekend staat om zijn glaswerk en zijn juwelen. René Lalique maakte prachtige juwelen en glaswerk met erg veel details, de details in de kunstwerken waren af en toe zo klein dat ze bijna niet met het blote oog te zien waren. René Lalique heeft in zijn tijd Frankrijk goed vertegenwoordigd. Wilt u meer weten over René Lalique? Bezoek dan zo snel mogelijk Museum Rotterdam!

Waarom moet u ons museum bezoeken?

Museum Rotterdam is een schitterend museum dat is gebaseerd op de kunstwerken van René Lalique. Het museum schenkt veel aandacht aan zijn prachtwerk en wilt graag de bezoeker zo goed mogelijk laten zien wat de kracht van René Lalique is.