Cadeautips

Leuk cadeau ontworpen met Max tassen

tasa 3tasa 2Mijn kleine zusje heeft een vriendengroep waar ze altijd mee omgaat, dit zijn een paar meisjes met wie ze veel leuke dingen doet waaronder shoppen. Het leek me een leuk idee om ze een gepersonaliseerd cadeautje te doen en dus ging ik op zoek, ik besloot ze een tas of iets te geven voor bij het shoppen. Ik ging op het internet opzoek naar de mogelijkheden en voor mij was het het beste om een stel leuke plastic tassen te laten bedrukken bij Max tassen. Hier was het het goedkoopste en ik vond dat ze de leukste modellen hadden om te laten bedrukken en dus ging ik voor deze optie.

Het was zo gepiept

tasa 1Het duurde heel eventjes om het te ontwerpen maar het resultaat was echt mooi. Ik bestelde ze en een paar dagen later had ik ze binnen. Ik gaf ze aan mijn zusje en haar vriendinnen en ze vonden het een erg leuk cadeautje, nu hebben ze hun persoonlijke shop tassen, de plastic tassen die ik liet bedrukken bij Max tassen zijn van goede kwaliteit en goedkoop. Ik vond dat ik dit met jullie moest delen omdat er meerdere voordelen aan kunnen zitten, dan denk ik bijvoorbeeld aan ondernemers. Ook is het leuk om een keer op de website te kijken van Maxilia omdat er veel meer producten te halen zijn.