Cadeautips

Leuke pennen bedrukken

image (5)Mijn moeder wordt eerdaags 50 tijd voor een feest! Wij willen graag iets geks doen en dat is pennen bedrukken, wel te verstaan 50 stuks! Het klinkt heel vreemd waarschijnlijk maar mijn moeder raakt altijd haar pennen kwijt waardoor we er iets mee moeten doen. Via het internet op zoek gegaan naar de leukste pen, uiteindelijk bij maxilia.nl terecht gekomen waar we de pennen bedrukken met haar naam erop. Het gemak van het internet denk ik dan, vanuit je eigen stoel de bestelling plaatsen wat je ook maar nodig hebt en het vervolgens thuis bezorgd krijgen. Zo kan je in de tussentijd genoeg andere dingen doen, in mijn ogen is dat echt perfect. Ik probeer ook zoveel mogelijk via het internet te bestellen meer omdat het een stuk makkelijker is.

image (6)Zo snel heb ik nog nooit besteld.

De website van Maxilia was zo eenvoudig voor iedereen waardoor ik in enkele minuten de bestelling al had geplaatst. De kosten voor de aanschaf van de pennen was ook nog eens aan de lage kant waardoor het een cadeau wordt om niet te vergeten! Zowel voor mijn moeder niet maar ook voor mezelf niet, ik ben immers ook maar een student. Zo heb je via het internet meerdere bedrijven waar je het bestellen kan, ik blijf echt bij Maxilia. Snelle levering en perfecte bedrukte pennen, ik ben zeer tevreden!image (7)